trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Tjenestetilbud

Hvem kan jeg hjelpe:

  • Jeg kan hjelpe barn/ungdom med utfordringer som vonde følelser, angst, lite motivasjon, lekse- utfordringer, dårlig selvbilde/selvfølelse, søvnproblemer, skolevegring og generelle plager/utfordringer.
  • Jeg kan hjelpe foreldre som vil det beste for barnet sitt, men føler de trenger mer kunnskap og verktøy for å takle hverdagen best mulig. Trenger du litt tips og triks for å hjelpe barnet ditt med selvfølelse, har vi et nettkurs for foreldre som kan være en fin start. Klikk HER!
  • Jeg kan hjelpe deg eller dere som går gjennom et samlivsbrudd, der barn er involvert.
  • Jeg kan hjelpe barn/ungdom som ønsker å nå et mål for eksempel innen idrett.
  • Jeg kan hjelpe voksne som vil ha en endring i livet sitt, bryte ut av uhensiktsmessige vaner og er klare for å tenke annerledes og ta action.
  • Jeg holder kurs og foredrag gjennom Diameta og Go´nok. Diameta har også kursholdere i store deler av Norge, ta kontakt med en kursholder i nærheten av deg dersom du ønsker kurs eller foredrag. Go´nok holder workshops for elever og foredrag for FAU og bedrifter. Ta kontakt direkte med Go´nok for forespørsler.
  • Vil du bli kursholder for Diameta? – les mer HER! Opplæring av kursholdere er nå tilgjengelig som nettundervisning. Klasseromsundervisning vil bli satt opp i løpet av neste år.
  • Vil du lære mer om selvfølelse og livsmestring for å bli tryggere i jobben din? Passer for deg som jobber med barn og unge. Les mer HER!

Jeg tar på meg oppdrag i Oslo og Tønsberg. Konsultasjoner i Oslo området skjer ved hjem besøk, online eller etter nærmere avtale. 

Tilbakemeldinger fra barn: bedre søvn, bedre selvfølelse, tryggere i meg selv, bra for følelsene, flere positive tanker, respekt for meg selv, mer avslappet, kontrollere sinne, mer selvstendig, har det bedre i livet.

En forutsetning for å gå i gang med en prosess er å ville ha endring. Jeg anbefaler å være mentalt klar og motivert for å gjøre endringer, da vil resultatene komme lettere til deg.

Kontaktinformasjon:

Trine Øfsti Bråten (les mer HER)
DNCF Sertifisert Coach

Mobil   +47 906 49 011

Epost:    trine [at] diameta [dot] no

Blogg:   www.trinesblogg.no

Web: www.diameta.no

Pris coaching: 1250,- per time eller få rabatt ved kjøp av prosess på 4 eller flere timer. Ved hjembesøk faktureres reisekostnad tilsvarende 300,- innenfor Oslo. Utenfor Oslo etter avtale.

NB: Kansellert time mindre enn 24 timer før avtalt tid, faktureres tilsvarende en konsultasjonstime.

Pris foredrag bedrifter: 10.000,- / + reisekostnader etter avtale.

Pris foredrag skoler: 7.500,- / + reisekostnader etter avtale.

2 kommentarer

  1. Pingback: Bekymrer du deg ofte over barna dine? |

  2. Pingback: Irriterer du deg over folk som bare klager? |

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


Follow Me

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: