trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Litt om meg

Mitt navn er Trine Anette Øfsti Bråten. Jeg er 49 år og har to barn på 12 og 19 år.  Jeg har lang erfaring som barne- og ungdomscoach, familiecoach, søvncoach, miljøarbeider i Oslo-skolen og er DNCF Sertifisert Coach. Jeg har utviklet «Barne- og ungdomskurs for god selvfølelse» og kurs/foredrag for foreldre om tema selvfølelse. Jeg har i samarbeid med fagpersoner i skoler og barnehager videreutviklet Diameta til å bli et kompetansesenter for både barn, ungdom, foreldre samt støtteapparatet rundt. Diameta har kurs og foredragsholdere rundt omkring i hele Norge. www.diameta.no. Trine er også initiativtaker og styreleder i den frivillige organisasjonen Go´nok som tilbyr workshops til elever i skolen rundt omkring i Norge.

I bloggen min skriver jeg om forskjellige temaer innenfor helse og livsstil for familie, enkeltindivid, barn og ungdom.

Min visjon med mitt arbeide er å bygge sosial og emosjonell kompetanse hos barn, ungdom og foreldre slik at de føler seg trygge, sterke, glade og har en solid verktøykasse når de trenger det.

Jeg bruker denne bloggen til å dele ting når jeg har noe på hjertet. ♥

Litt om utviklingen av kurskonseptet til Diameta og søken etter kursholdere i hele Norge: KLIKK HER

Les mer om Go´nok HER.

Min motivasjon: Jeg brenner for å styrke og opprettholde god selvfølelse hos barn, ungdom og voksne mennesker, slik at vi får et samfunn som samarbeider, gjør hverandre gode og ser unikheten til den enkelte som en styrke for oss alle.

Legg igjen en kommentar