trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Takk skal dere ha!

| 0 kommentarer

Akkurat nå for tiden er jeg sliten, glad og overveldet av god respons fra mange av de som leser bloggen min og liker siden min på Facebook. (Diameta på FB) For å ikke snakke om responsen fra de som har gått på kurs både for barn og foreldre og de som går hos meg til coaching, behandling og foreldreveiledning. Dette gjør all jobbingen vel verdt hvert minutt.

Jeg kjenner det har vært veldig mye en ganske lang periode nå, helt siden februar da jeg virkelig satte i gang med mye fokus på jobb. Veldig lange dager har det blitt, og mye har vært produsert, deriblant har jeg søkt om midler til et nytt og spennende prosjekt. Kan avsløre at jeg har kommet gjennom første nåløye, YEEESSSS 🙂 🙂 Det har vært en veldig lærerik tid med steinhard jobbing. Det å bli singel og flytte for meg selv med barna mine har gjort at jeg virkelig har fått ”ræva i gir” som det heter. Jeg er nødt til å tjene penger for å få mat på bordet til gutta mine og det har gjort at jeg for alvor er i gang med det som er min drøm for fremtiden jobbmessig. Jeg skal legge til at jobbmotivasjonen min er kjærligheten til jobben, ikke pengene som skal tjenes. Dette er viktig for meg. Jeg har valgt å gjøre alt selv (med noen gode hjelpere) og det betyr at ting går sakte men sikkert fremover. Jeg synes jeg har vært heldig med den støtten og heiingen jeg har fått og er evig takknemlig for dette. Takket være dere som leser og deler bloggen min videre har jeg klart å komme meg dit jeg er nå og er veldig fornøyd med det. Tusen takk skal dere ha! Dette er starten på noe mye større som forhåpentligvis vil komme i årene fremover. En av mine store drømmer er å være en bidragsyter til å få inn et nytt fag i norske skoler som handler om å lære barn sosiale ferdigheter. Alle som har vært hos meg på kurs (barn og voksne) og som jeg snakker med i jobbsammenheng er enige med meg når de forstår hva dette vil gjøre for den enkelte og samfunnet vårt. Foreldrene som har vært på kurs sier at det må bli obligatorisk å gå på kurs for foreldre og det er jeg selvfølgelig også en forkjemper for.

Nå går det mot ferietid, kun tre uker til skolen slutter og de fleste tar sommerferie. Før den tid skal jeg stå på og gjennomføre et kurs for foreldre og et for barn. Ellers så skal jeg ha mange klienter på besøk til coaching og behandlinger. Etter det skal jeg legge meg på lading i noen uker på vakre Omlidstranda camping. Siste sesong for oss på en stund, neste år blir det andre eventyr 🙂

I juni/juli flytter jeg inn i nye lokaler i den gamle Eterfabrikken på Bogerud i Oslo. Dette gleder jeg meg veldig til da det er mange fra forskjellige bransjer som også leier der. Tar imot folk fra august. Det blir satt opp kurser fortløpende utover høsten og vinteren, både for foreldre og barn. Jeg leier også kurslokaler på Eterfabrikken, så dette blir kjempespennende!

Trine ♥

himmel

MINIKURS FOR FORELDRE PÅ ARBEIDSPLASSEN.

Har du ansatte som bekymrer seg for barna sine, har dårlig samvittighet når de er på jobb og bruker unødvendig tid på å tenke på dette i arbeidstiden?

Vil du at dine ansatte skal ha fokuset sitt på jobb når de er på jobb?

Hva med å gi de et 2 timers minikurs for foreldre med en eventuell workshop etterpå hvis ønskelig? Dette gavner både den ansatte og arbeidsgiver.

Her er noe av det vi går igjennom:

  • Hvordan håndtere følelser hos barn
  • Stressmestring
  • Bedre selvfølelse voksen og barn
  • Selvhjelpsteknikker
  • Sinnemestring
  • Hverdagstips i en stressende hverdag

Ta kontakt med Trine Øfsti Bråten for pris på trine@diameta.no eller 90649011

www.diameta.no eller www.trinesblogg.no

 

Legg igjen en kommentar