trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Drømmen min….

| 3 kommentarer

Trinesblogg har vært nedprioritert en god stund. Jeg (Trine Øfsti Bråten) har jobbet, jobbet, jobbet og jobbet for å få drømmen min til å gå i oppfyllelse. Drømmen er å gjøre det jeg brenner for. Nemlig å hjelpe barn og ungdom til en god selvfølelse slik at de har det bra med seg selv.

Jeg har det siste ¾ året lært opp folk med et like brennende engasjement som meg til å holde Barne- og Ungdomskurs for god selvfølelse. Jeg har nå 43 kursholdere og flere skal det bli. Jeg har 23 nye som kommer i høst og enda et kull som kommer etter nyttår. Disse fantastiske menneskene som nå er kursholdere ser det samme som jeg ser. Et enormt behov for forebygging. Vi må ut å styrke de viktigste skapningene som finnes, nemlig barna og ungdommene våre. Bedre mental helse/psykisk helse vil også gagne samfunnet på sikt, så si velkommen til forebygging.

En av de aller vanligste tilbakemeldinger jeg får fra både foreldre og kursholdere er: ”Jeg skulle ønske det fantes et slikt kurs da jeg var barn”. Det har jeg tenkt på selv mange ganger også.

  • Tenk hvis jeg hadde hatt de riktige verktøyene da jeg natt etter natt var redd for at jeg ikke skulle få nok søvn, og da selvsagt ble liggende våken i timevis
  • Tenk hvis jeg hadde hatt de riktige verktøyene da jeg hadde så innmari lyst til å bli kjent med en jeg ikke kjente, men lot være fordi jeg var redd for å bli avvist
  • Tenk hvis jeg hadde hatt de riktige verktøyene da jeg skulle lese til en prøve og tankene bare vandret bort, og jeg ikke fikk med meg en dritt av det jeg leste
  • Tenk hvis jeg hadde hatt de riktige verktøyene da jeg egentlig hadde lyst til å tro på meg selv, men tenkte at alle andre var mye bedre

Jeg kunne sikkert skrevet mange slike til, men poenget er at nesten alle mennesker (om ikke alle) har et eller annet de trenger hjelp til, det er helt normalt og det er en av grunnene til at jeg har utviklet disse kursene.

Det har vært en helt fantastisk reise det siste ¾ året. Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker og reisen har akkurat startet.

Jeg er overveldet over alle de positive tilbakemeldinger jeg får fra folk og de er nesten utelukkende positive vil jeg si. TUSEN TAKK!!! Noen grinebitere og skeptikere er det jo der ute, men jeg lurer egentlig på: Hvem kan si noe negativt om det å bygge barn fremfor å reparere voksne?

Bli med å ønske forebygging velkommen du også, og følg oss gjerne på Facebook HER eller HER. 🙂

Trine ♥

3 kommentarer

Legg igjen en kommentar