trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Den 2 mai 2021 fyller jeg 50 år…

Det kvalifiserer for noen ord…

Jeg skulle egentlig ha en skikkelig 50-års bursdagsfest, men måtte dessverre avlyse som så mange andre i denne rare tiden. Jeg fikk ihvertfall gleden av å planlegge den. 🙂 Det blir allikevel litt feiring, om ikke med så mange jeg hadde ønsket på en gang, så over flere dager med mindre grupper av familie og venner.

Hvordan føles det å bli sååå gammel? har jeg fått spørsmål om i det siste… 

Akkurat i disse dager symboliserer tallet 50 et jubileum og det er jo litt ekstra stas. Tallet i seg selv betyr at jeg har mange års trening på være meg. Det gjør det mulig å ha det så bra som mulig i hverdagen, både i medgang og motgang. Den kunnskapen hadde jeg ikke da jeg fylte 20, 30 eller 40. Forskjellen nå er også mer ro, tilstedeværelse og bevissthet rundt hvem jeg er og hva som gir mening for meg. Det at jeg står stødig i meg selv med mine verdier, betyr også at jeg tar valg (både gode og dårlige) basert på det jeg står for. 

Det er mye enklere å leve på den måten syns jeg. Omfavne alderen, være glad, tilfreds og rar, sette grenser, vite hva jeg skal bruke tiden min på, hvem jeg skal bruke tiden min med og ikke minst hva som er viktig for meg. Jeg sier dette med ydmykhet og takknemlighet, fordi jeg har vært heldig og fått muligheten til å lære av så mange flotte mennesker jeg har møtt over flere tiår, samt hatt gode rollemodeller i oppveksten. I tillegg kan jeg takke meg selv, da jeg har nysgjerrighet og vitebegjær som personlige egenskaper. De har alltid vært en del av meg fra da jeg var liten.

Kort oppsummert, det føles bra å bli 50.

Med den erfaringen og læringen jeg har opparbeidet meg hittil, er et av de viktigste målene mine å leve et godt liv med god helse. På reisen videre ønsker jeg også å dele noe av kunnskapen jeg har med mine coachingkunder og dem som er interessert. 

Jeg har så lenge jeg kan huske vært opptatt av hvordan ha en god psykisk og fysisk helse, og bruker mye tid på å studere og lære mer om disse temaene. Det blir viktigere og viktigere jo eldre man blir. Jeg tror det er noe av det viktigste vi mennesker kan lære noe om, for at vi skal ha det så bra som mulig og holde oss friske og glade. Jeg tror også det vil variere fra person til person hva god helse innebærer for den enkelte, derfor mener jeg det er vel så viktig å lære seg å lytte innover.

Takk for at du tok deg tid til å lese noen ord om det å bli 50 🙂

Det gledes! 🙂

Trine ♥

Det er stengt for kommentarer.