trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Starten på en ny epoke er endelig her….

| 0 kommentarer

I forrige uke overtok jeg leiligheten vår, jiiiiippppppiiiiiiiii 😀 Oppussingen er i gang og x antall lag med tapet er fjernet. Det føles helt fantastisk å endelig være sååå nær innflytting. Samtidig så er jeg veldig utålmodig, spent, forventningsfull, sliten og glad. Jeg kunne lagt ut om hvor distré og fjern jeg blir når jeg har så mye å tenke på, men hvis glemte nøkler, brente toast og at jeg ikke hører når noen snakker til meg sier deg noe, så er det der jeg er nå. 🙂DSC_2008bw

Nå har vi bodd over 3 uker hos pappa og Aase. Aase er den snilleste, mest omtenksomme stemoren jeg vet om og pappa har jo alltid vært min snille og hjelpsomme far. Jeg må si jeg er utrolig takknemlig til de sprekeste syttiåringene jeg kjenner som har tatt imot oss med åpne armer. Vi har blitt bortskjemte med deilige hjemmelagede middager hver dag, masse hjelp til utflytting og nå snart til innflytting, og mange gode samtaler har det også blitt.

Selv om vi har hatt det fint og blitt tatt i mot med åpne armer, så har jeg i denne perioden kjent en følelse av å leve i et vakuum ved å ikke ha mitt eget hjem. Jeg vet jo at det kun er for en periode, men hva med de som ufrivillig ikke har noe de kan kalle sitt eget hjem. Jeg lurer på hva de føler, når jeg kjenner på denne følelsen etter kun 3 uker. Dette setter visse ting, (som mange tar for gitt) i perspektiv for min del. Det gjør at jeg kommer til å være enda mer takknemlig over hvor heldig jeg er som har et sted jeg kan kalle mitt hjem. I den store sammenhengen så er ikke dette noe å sutre over, men jeg synes det er viktig å reflektere over hvilke følelser som dukker opp hos meg selv, spesielt i en situasjon utenom det vanlige.

Nå gleder jeg meg stort til å gå inn i en NY EPOKE. Den skal fylles med nye og eksisterende drømmer, ønsker, mål, glede, lykke og takknemlighet innenfor viktige livsområder som barn og familie, jobb, kjærlighet, venner, fritid, selvutvikling og reise. Dette er alle livsområder som er viktige å ta vare på for min del, noen ganger blir det mindre av noen av dem, men alle er viktige på sin måte.

Jeg vil oppfordre deg til å bli bevisst hvilke livsområder du har og kanskje også finne ut hva som er viktig for deg innenfor de forskjellige områdene. Dette vil hjelpe deg til å få klarhet i om du lever livet ditt i henhold til dine egne verdier, eller andre sine. Gjør du det som er riktig for deg eller går du på akkord med hva som er viktig for deg?

Trine ♥

PS: Dersom du har lyst til å finne ut mer om livsområder og dine grunnleggende verdier, send meg en mail på trine@diameta.no, så sender jeg deg en oppskrift som du kan følge helt på egen hånd. Dette vil gi deg en oversikt over livet ditt, samtidig som du blir litt bedre kjent med deg selv. Dette er et helt uforpliktende og gratis bidrag til deg fra meg. 🙂

 

Legg igjen en kommentar