trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

MITT NYE LIV OG DET Å HOLDE FOKUS.

| 2 kommentar

Mitt nye liv er godt i gang, og jeg har bodd i leiligheten min i snart 4 uker. De første dagene helt alene føltes det litt trist og ensomt, men det varte ikke lenge før jeg fant roen. Jeg storkoser meg når jeg har gutta mine og det samme når jeg er bare meg. Det å være tilfreds med livet, er en fantastisk god følelse å ha. Det er godt å si det og godt å føle det.

En ting som ble veldig tydelig for meg i den situasjonen jeg har vært i, var det med fokus. Jeg har vært gjennom mange følelser og tanker i det siste. For eksempel før vi flyttet var jeg sliten fordi det var så mye å gjøre, tenke på og sortere av tanker. Da var fokuset at jeg var så sliten, og jeg ble ikke akkurat mer pigg av den grunn. Når jeg tok over leiligheten var fokuset på oppussing, og det var stort sett det jeg tenkte på og gjorde dag og natt. Det var ikke så mye annet som kom til meg i disse periodene enn det jeg fokuserte på. Jeg visste at dette var en liten periode av livet mitt og at det var viktig å ha fokus på de forskjellige tingene. Når jeg sakte men sikkert jobbet meg gjennom de forskjellige fasene, så kom dagen der vi flyttet inn. Da var fokuset å komme i orden, og vips så var leiligheten slik som jeg ville at den skulle være. Nå har jeg som jeg sa bodd her i snart 4 uker og fokuset mitt i det siste (i tillegg til barna så klart) har vært jobb, glede og lykke. Jeg opplever nå å få flere jobber enn jeg har gjort på en god stund, og kan med hånden på hjerte si at jeg har både glede og lykke i livet mitt og det er en veldig deilig følelse. Konklusjonen for meg er at DET JEG HAR FOKUS PÅ BLIR DET MER AV. Dette gjelder egentlig alt, så om jeg har fokus på negative ting så får jeg mer negativt i livet mitt. Har jeg fokus på positive ting så får jeg mer positivt i livet mitt. Har du fokus på veldig mye på en gang vil det oppleves som stress. Vi velger selv hva vi vil ha fokus på. Skal du som meg igjennom en utfordrende fase, så vær bevisst og jobb deg igjennom den steg for steg.

Hva har du fokus på?

Får det deg fremover, stopper det deg, eller tar det deg gjennom en situasjon? Del gjerne dine tanker i kommentarfeltet.

Sliter du med å holde riktig fokus, send meg gjerne en mail på trine [at] diameta [dot] no – så får du noen gratis tips tilbake i mailboksen din.

Trine ♥

Her er et bilde av min hverdagskos:

Hverdagskos

2 kommentarer

 1. Fantastiske Trine!
  Så fint å høre at det går så bra med deg og at du har kommet i orden og så godt i gang med det nye livet ditt!

  Jeg har selv vært veldig opptatt av dette med FOKUS i det siste, og jeg er så enig med deg – det er helt avgjørende for å ta oss i den retning vi vil og for å klare å bevare og styrke den stayerevne man trenger som gründer!

  Jeg har selv hatt stor glede av å lese boken «Munken som solgte sin Ferrari» av Robin Sharma som handler mye om dette og som jeg vil anbefale. I tillegg til at den forteller en besnærende historie så inneholder den også mange verdifulle tips både til hvordan vi kan bevare ro og «grace» (fant ikke noe godt norsk ord) i en litt hektisk hverdag og kaotisk verden, men også til hvordan vi kan øke energinivået vårt og rette styrken vår inn på det som ikke bare er fantastisk for oss selv, men også vår vår misjon i livet. 😉

  Fortsett ditt verdifulle arbeid, bevare entusiasmen og ditt skarpe og analytiske blikk, ha en fantastisk vår med ditt egen fininnstillte fokus!

  • Tusen takk for gode ord og for boktips. Den skal jeg kjøpe meg 🙂 Jeg skal fortsette med det fokuset jeg har i dag 😉 Ønsker deg også en deilig vår, det er bare å nyte hvert sekund. 🙂

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


Follow Me

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: