trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Og der sa det stopp, for en stund…

| 8 kommentarer

Jeg startet planlegging av Diameta for nøyaktig 10 år siden og Go´nok for 3 år siden. Det har vært 10 spennende, arbeidsomme og lærerike år der jeg har møtt utrolig mange godhjerta og dyktige mennesker som alle brenner for at barn og unge skal ha glede og trygghet i seg selv, en god selvfølelse og føle seg gode nok som den de er.

Det har vært veldig lærerikt og gøy fordi jeg har bygget opp noe helt fra bunnen, og jeg har i prosessen lært enormt mye om både det å drive for meg selv og hva som kreves i praksis – men også om det å skape noe jeg tror og vet har en verdi. Det siste er veldig meningsfullt for meg.

Det å tilby noe som i utgangspunktet burde bli tatt hånd om av det offentlige (i følge noen) gjør det å være en sosial entreprenør enda mer utfordrende og tidkrevende enn ønskelig. Allikevel føler jeg at vi har kommet et stykke på vei og vi har et godt konsept med mange muligheter som har livets rett av flere grunner.

Jeg har i løpet av disse årene jobbet MYE mer enn det som er innenfor normal arbeidstid, både fordi det er givende, meningsfylt og utrolig gøy – men også fordi jeg selv har måttet fylle roller som jeg ikke har hatt tilgang på. Det har ført til at jeg nå dessverre har kommet i en situasjon som krever at jeg må roe ned tempoet en stund (for å unngå å gå på den berømte veggen). Jeg skulle jo helst ønske jeg kunne fortsette å kjøre på, da jeg har 100-vis av nye ideer som presser på – men når kroppen varsler er det viktig å lytte og i tillegg lære av det og gjøre endringer. I en tid fremover vil dyktige og kompetente kollegaer i Diameta og Go´nok hjelpe til med å ta oppdrag.

Nå som jeg er midt oppe i denne erfaringen, så må jeg finne ut hvilke endringer som må til. En ting er sikkert, jeg ønsker å gjøre mer av det jeg er god på som gir meg overskudd i hverdagen. Da blir arbeidsdagen mer givende, motiverende og helsebringende.

Et brennende engasjement er fantastisk og berikende å ha. Samtidig så krever det også bevissthet nok til å lære seg å dempe flammen innimellom og hvile/gjøre andre ting for å fylle på med ny energi, slik at flammen ikke slukker.

Jeg har som mål å lære meg dette!

Trine ♥

Trine Øfsti Bråten

8 kommentarer

  1. Tilbaketråkk: Mange spør hvordan det går om dagen… |

  2. Tilbaketråkk: To verktøy for å takle stress… |

Legg igjen en kommentar