trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Litt om meg

Diameta01low

Mitt navn er Trine Anette Øfsti Bråten. Jeg er 46 år og har to barn på 9 og 16 år. Jeg gründer og eier av Diameta – totalleverandør av kurs for god selvfølelse og organisasjonen Go´nok. Kursene til Diameta er tilgjengelig over hele landet og Diameta har over 100 kursholdere i sitt team som alle brenner for å både forebygge og hjelpe mennesker til å bygge og opprettholde en god selvfølelse.

Min visjon med mitt arbeide er å hjelpe barn, ungdom og foreldre til å få et bedre liv, ved å gi de forebyggende verktøy for å håndtere tanker, følelser og hverdagslige utfordringer, slik at det blir færre mennesker som trenger rehabilitering i voksen alder.

Litt om utviklingen av kurskonseptet til Diameta og søken etter kursholdere i hele Norge: KLIKK HER Les mer om Go´nok organisasjonen HER. Følg Go´nok på Facebook HER.

Jeg bruker denne bloggen til å dele ting når jeg har noe på hjertet. ♥

 

8 kommentarer

  1. Hei Trine! Gratulerer med ny blogg! 🙂

  2. Gratulerer med ny blogg

  3. Har lyst å følge deg 🙂 Leste artikkelen din i Hegnar. Har selv egenerfaring med psykisk helse. Leste også om bruddet ditt og synes du takler det veldig bra 🙂 Jeg hadde også et brudd for et halvt år siden.

    • Tusen takk Tina 🙂 Har vært lite aktiv i det siste, da jeg holder på i flytteprosess nå. Kommer nok en blogg om det snart 🙂 Håper det går bra med deg etter bruddet 🙂 Hilsen Trine

  4. Gratulerer med dagen ❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


Follow Me

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: