trinesblogg

..når jeg har noe på hjertet!

Litt om meg

Diameta01low

Mitt navn er Trine Anette Øfsti Bråten. Jeg er 46 år og har to barn på 10 og 17 år. Jeg er gründer og eier av Diameta – totalleverandør av kurs for god selvfølelse og den frivillige organisasjonen Go´nok. Kursene til Diameta er tilgjengelig over hele landet og Diameta har over 100 kursholdere i sitt team som alle brenner for å forebygge og hjelpe mennesker til å bygge og opprettholde en god selvfølelse.

Min visjon med mitt arbeide er bygge sosial og emosjonell kompetanse hos barn, ungdom og foreldre slik at de blir trygge, sterke og har en solid verktøykasse når de trenger det.

Litt om utviklingen av kurskonseptet til Diameta og søken etter kursholdere i hele Norge: KLIKK HER Les mer om Go´nok organisasjonen HER.

Jeg bruker denne bloggen til å dele ting når jeg har noe på hjertet. ♥

 

8 kommentarer

  1. Hei Trine! Gratulerer med ny blogg! 🙂

  2. Gratulerer med ny blogg

  3. Har lyst å følge deg 🙂 Leste artikkelen din i Hegnar. Har selv egenerfaring med psykisk helse. Leste også om bruddet ditt og synes du takler det veldig bra 🙂 Jeg hadde også et brudd for et halvt år siden.

    • Tusen takk Tina 🙂 Har vært lite aktiv i det siste, da jeg holder på i flytteprosess nå. Kommer nok en blogg om det snart 🙂 Håper det går bra med deg etter bruddet 🙂 Hilsen Trine

  4. Gratulerer med dagen ❤️❤️

Legg igjen en kommentar

Påkrevde felter er merket *.


Follow Me

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: